Hlavné dresy Chelsea 2015/2016

2015/2016 Adidas Premier League
Autor: Myso

Spoločnosť Adidas predstavila nové dresy FC Chelsea. Futbalisti úradujúceho anglického majstra si ich oblečú po prvýkrát na americkom turné v prípravnom stretnutí proti New Yorku Red Bulls.

Nové dresy obsahujú niekoľko prvkov, ktoré sa na dresoch anglického klubu objavovali v posledných 30 rokoch a tak budú pravdepodobne veľmi obľúbené medzi fanúšikmi The Blues. Na tričkách sú viditeľné tmavomodré vertikálne pásiky. Okrúhly výstrih je tvorený tenkými prúžkami v modrej, bielej a červenej farbe, pričom v prednej časti je doplnený dvomi gombíkmi.

Rukávy vypĺňa trojica bielych pruhov, ktoré neodmysliteľne patria k nemeckému dodávateľovi. Zakončenia rukávov majú rovnaký vzor ako výstrih tričiek. Veľkou zmenou je nový partner klubu. Kórejskú spoločnosť Samsung strieda japonská firma Yokohama zaoberajúca sa výrobou pneumatík.

Kombináciu tenkého modrého, bieleho a červeného prúžku nájdeme aj na spodnej časti modrých trenírok a rovnako aj na bielych štulpniach. Boky trenírok vypĺňajú tri pruhy v bielej farbe. Predná strana štulpní je netradične prázdna, modrý nápis Chelsea ako aj logo spoločnosti Adidas je umiestnené tentokrát vzadu.

Brankári londýnskeho klubu budú chytať v tyrkysových dresoch kombinovaných s tmavomodrými prvkami.

Chelsea získala v predchádzajúcej sezóne svoj piaty majstrovský titul. Zverenci portugalského trénera Josého Mourinha tak nabodobnili úspechy z rokov 1955, 2005, 2006 a 2010.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok