Náhradné dresy Atlética Madrid 2015/2016

2015/2016 Nike Primera Division
Autor: Myso

V priebehu júla predstavilo svoje nové náhradné dresy Atlético Madrid. Bronzový tím z uplynulej sezóny španielskej Primera Division bude na niektoré stretnutia ročníka 2015/16 nastupovať v tmavomodrom.

Inšpiráciou pre farbu nových náhradných dresov sa stalo oblečenie z ročníka 1995/96. Práve v tejto sezóne získali futbalisti Atlética Madrid majstrovský titul a triumfovali aj v Španielskom kráľovskom pohári. Dvadsiate výročie tohto úspechu si zverenci Diega Simeoneho pripomínajú nápisom na španielskej vlajke umiestnenej na vnútornej strane výstrihu.

 

Výrobcom dresov je americká spoločnosť Nike. Na oblečení sú viditeľné červené prúžky umiestnené po bokoch tmavomodrých tričiek i trenírok. Plecia a rukávy tričiek ako aj pruh na štulpniach je vyhotovený v o niečo tmavšom odtieni modrej ako zvyšná časť oblečenia. Partnerom klubu bude od budúcej sezóny internetová spoločnosť Trade Plus 500.

Náhradné dresy Atlética Madrid zo sezóny 1995/96.

Atlético získalo v spomínanej sezóne 1995/96 svoj deviaty majstrovský titul a rovnako deviatykrát triumfovalo aj v Španielskom kráľovskom pohári. V posledných 20 rokoch sa futbalistom madridského klubu podarilo obidve trofeje získať ešte raz. Zo zisku Copa del Rey sa tešili v roku 2013 a o rok neskôr získali aj jubilejný desiaty majstrovský titul.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok