Náhradné dresy Chelsea 2015/2016

2015/2016 Adidas Premier League
Autor: Myso

Len päť dní po uvedení hlavných dresov londýnskej Chelsea sme sa dočkali aj prezentácie náhradných. Futbalisti úradujúceho anglického majstra si budú v budúcej sezóne 2015/16 obliekať v niektorých stretnutiach na súperových ihriskách biele dresy.

Pri hlavných dresoch Chelsea sme spomínali vzor tvorený červeným, bielym a modrým prúžkom. Rovnaký dizajnový prvok je použitý aj na náhradných dresoch, ale pruhy sú oveľa hrubšie a tentokrát vypĺňajú len konce rukávov.

Pod bielym okrúhlym výstrihom sa nachádza modré logo spoločnosti Adidas a modro-biely klubový znak. Partnerom klubu je od novej sezóny japonská spoločnosť Yokohama produkujúca pneumatiky. Spodná časť tričiek je doplnená výrazným horizontálnym modrým pruhom.

K bielym tričkám budú mať zverenci Josého Mourinha k dispozícií biele trenírky a modré štulpne. Tie majú rovnaký dizajn ako biele prestavené k hlavným dresom, vrátane tenkých prúžkov v červeno-bielo-modrej kombinácií a nápisov Chelsea na zadnej strane.

Chelsea sa k bielym dresom vrátila po ročnej pauze. Ako už bolo spomenuté v úvode, londýnsky klub získal v predchádzajúcej sezóne svoj piaty majstrovský titul, okrem neho dokázal triumfovať aj v domácom Ligovom pohári.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok