Tretie dresy Chelsea 2015/2016

2015/2016 Adidas Premier League
Autor: Myso

Vo včerajšom stretnutí tretieho kola anglickej Premier League sa futbalisti Chelsea predstavili v nových čiernych dresoch od spoločnosti Adidas. Nové oblečenie pokrstili víťazstvom 3:2 na pôde West Bromwich Albion.

Čierne dresy budú treťou voľbou zverencov portugalského trénera Josého Mourinha. Tričká majú čierny okrúhly výstrih, pod ktorým sa nachádza biele logo výrobcu dresov a klubový znak v čierno-bielom prevedení. Hruď vypĺňa emblém partnera, ktorým je od novej sezóny japonská spoločnosť Yokohama. Na rukávoch nájdeme tri pruhy charakteristické pre nemeckého dodávateľa.

Prednú stranu tričiek tvorí zaujímavá textúra zložená zo zaoblených prúžkov v šedej farbe. Podobný vzor je použitý aj na trenírkach. Podklad pre prúžky ale tvorí farebný prechod z čiernej do bielej farby, ktorý tak vytvára skutočne originálny vzhľad. Práve prechod do bielej farby má farebne ladiť so štulpňami, ktoré sú doplnené čiernymi prúžkami. V spomínanom zápase proti WBA však hráči Chelsea nastúpili kvôli dresom domáceho tímu v čiernych štulpniach.

Nové čierne dresy by sme mohli vidieť v akcii aj v stretnutiach skupinovej fázy Ligy majstrov, kde sa Chelsea automaticky kvalifikovala ziskom anglického titulu. V poslednom ročníku prestížnej európskej súťaže vypadli hráči londýnskeho klubu v osemfinále po dvoch remízach s francúzskym Parížom Saint-Germain (1:1 vonku a 2:2 doma).

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok