Náhradné dresy Chelsea 2016/2017

2016/2017 Adidas Premier League
Autor: Myso

Po hlavných dresoch predstavených v priebehu mája sme sa dočkali aj uvedenia náhradných dresov londýnskej Chelsea. Päťnásobný anglický majster sa v nadchádzajúcej sezóne predstaví aj v čiernych dresoch s neónovo žltými prvkami.

Nové náhradné oblečenie má okrúhly výstrih, pod ktorým nájdeme logo spoločnosti Adidas a klubový znak v čierno-žltom prevedení. Prednú stranu tričiek vypĺňajú šedé horizontálne pruhy s melanžovým vzorom. Partnerom klubu zostáva aj po druhý rok po sebe japonská spoločnosť Yokohama Tyres.

Žltý výstrih je na zadnej strane prerušený šedým panelom, na ktorom sa nachádza nápis Chelsea FC. Tradičné tri pruhy charakteristické pre výrobky Adidas sú umiestnené na pleciach. Čierne tričká budú mať hráči The Blues doplnené čiernymi trenírkami so žltými pruhmi a čiernymi štulpňami, na ktorých nájdeme levy prevzaté z klubového znaku.

Chelsea obsadila v poslednom ročníku Premier League až 10. miesto, čo je jej najhoršie umiestnenie od sezóny 1995/96, kedy skončila ešte o jednu priečku nižšie. Londýnsky klub sa tak v nadchádzajúcej sezóne nepredstaví v žiadnom z európskych pohárov.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok