Hlavné dresy Arsenalu 2017/2018

2017/2018 Premier League Puma
Autor: Myso

Piaty tím uplynulého ročníka anglickej Premier League a aktuálny držiteľ prestížneho FA Cupu Arsenal Londýn oficiálne predstavil svoje nové hlavné dresy pre budúcu sezónu 2017/18. Kanonierov v nej bude už štvrtý rok po sebe obliekať nemecká spoločnosť Puma.

Predstavenie sa konalo na celodennom podujatí na jednom z najznámejších londýnskych železničných terminálov King’s Cross Station. V kampani k uvedeniu nových dresov vystupujú všetky súčasné hviezdy Arsenalu – Héctor Bellerín, Mesut Özil, Alexis Sánchez, Petr Čech, Per Mertesacker, Nacho Monreal, či Olivier Giroud.

Nové dresy sú ušité v polo strihu, golier dopĺňa biely prúžok a červený gombík. Na bielych rukávoch nájdeme červené emblémy spoločnosti Puma. Logo výrobcu nechýba spoločne s klubovým znakom ani na hrudi, kde sa taktiež nachádza reklama na leteckú spoločnosť Fly Emirates.

Jedinečným prvkom na dresoch bude tento rok obrázok kanóna. Ten je prítomný na oblečení Arsenalu už 50 rokov a na aktuálnej sade ho nájdeme na zadnej strane tričiek i štulpní. Tie sú vo vrchnej časti doplnené vzorom s červenými prúžkami rôznej hrúbky, oblečenie kompletizujú tradičné biele trenírky s červeným lemovaním.

Zo sprievodných fotografií je už známe aj oblečenie brankárov. Petr Čech a jeho kolegovia sa budú vo väčšine stretnutí predstavovať v zelenom. Tričká majú na rukávoch pásy tvorené drobnými bodkami, trenírky a štulpne sú v rovnakom dizajne ako majú aj hráči, namiesto bielej a červenej sa však na nich striedajú dva odtiene zelenej farby.

Arsenal pridal 27. mája tohto roku do svojej klubovej vitríny ďalší FA Cup. Túto prestížnu trofej získal už celkovo trinásťkrát a za posledné štyri ročníky sa z nej netešil len vlani. Pohárový úspech znamená pre zverencov Arsena Wengera účasť v skupinovej fáze Európskej Ligy UEFA.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok