Hlavné a náhradné dresy Chelsea 2017/2018

2017/2018 Nike Premier League
Autor: Myso

Spoločnosť Nike oficiálne predstavila nové dresy londýnskej Chelsea. Na úvod premiérovej spolupráce amerického dodávateľa so šesťnásobným anglickým majstrom boli uvedené hlavné modré ako aj náhradné biele dresy.

Dizajnéri nového dodávateľa The Blues vsadili na minimalistický vzhľad, ktorého výsledkom je moderný dres, ktorý ale zároveň vyjadruje bohatú históriu londýnskeho klubu. Modré tričká majú okrúhly výstrih. Prednú stranu vypĺňa logo spoločnosti Nike, klubový znak a emblém partnera, ktorým aj tretiu sezónu v rade ostáva japonská spoločnosť Yokohama Tyres.

Na zadnej strane tričiek sa vo vrchnej časti nachádza biely nápis Chelsea FC. Modré tričká sú tradične doplnené modrými trenírkami, na ktorých nájdeme biely prúžok. Biele štulpne majú na prednej strane pod modrým emblémom Nike nápis CFC predstavujúci skratku klubu.

Náhradné dresy sú taktiež vo veľmi decentnom prevedení. Zmenou prešiel výstrih, ktorý nie je okrúhly, ale viac do tvaru písmena V. V okolí výstrihu sa nachádza modrý pruh rozdelený na dve časti tenším bielym prúžkom. Zadnú stranu pruhu vypĺňa biely nápis Chelsea FC. Ďalšie pruhy nájdeme na bočnej strane tričiek, odkiaľ prechádzajú až na vnútornú stranu rukávov.

Biele dresy budú mať zverenci talianskeho trénera Antonia Conteho doplnené bielymi trenírkami s modrým pruhom na boku a modrými štulpňami, ktoré sú opäť doplnené emblémom amerického výrobcu i skratkou klubu CFC.

Chelsea získala v poslednej sezóne svoj šiesty majstrovský titul, keď anglickú Premier League vyhrala so sedembodovým náskokom pred svojim mestským rivalom Tottenhamom. Londýnsky klub si zahral aj finále FA Cupu, kde však vo Wembley podľahol Arsenalu 1:2.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok