Tretie dresy FC Liverpool 2017/2018

2017/2018 New Balance Premier League
Autor: Myso

Americká spoločnosť New Balance skompletizovala predstavovanie oblečenia pre anglický FC Liverpool. Osemnásťnásobnému anglickému šampiónovi pribudli k tradičným červeným a náhradným bielo-zeleným dresom aj oranžové.

Liverpool oslávil tento rok významné jubileum a k 125. výročiu založenia klubu sa viažu aj tretie dresy. Inšpiráciou pre ich farbu sa stala slávna tribúna The Kop, ktorej drevené obloženie má práve oranžový nádych.

Oranžové oblečenie je kombinované s čiernymi prvkami. Čierna je prítomná v okolí výstrihu, na konci rukávov, v spodnej časti tričiek a taktiež aj na trenírkach a štulpniach.

Spolu s hráčskymi dresmi boli predstavené aj tretie brankárske. Gólmani The Reds sa okrem zelených a čiernych dresoch predstavia aj v žiarivo-žltom prevedení.

Ako už bolo spomenuté v predchádzajúcich článkoch, Liverpool obsadil v minulej sezóne Premier League štvrtú priečku, vďaka ktorej sa kvalifikoval do play-off Ligy majstrov. Klub nezískal trofej ani v ďalších dvoch domácich súťažiach, v FA Cupe vypadol vo 4. kole s Wolverhamptonom a v Ligovom pohári EFL ho v semifinále zastavil Southampton po dvoch zhodných prehrách 0:1.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok