Dresy Atlética Madrid 2017/2018

2017/2018 Dresy Nike Primera Division
Autor: Myso

Druhý augustový deň predstavilo nové dresy španielske Atlético Madrid. Bronzový tím z predchádzajúcej sezóny Primera Division bude aj v ročníku 2017/18 obliekať americká spoločnosť Nike.

Hlavné dresy madridského klubu sú tradične v červeno-bielom prevedení. Neodmysliteľné horizontálne pruhy dopĺňajú tento rok aj tenšie diagonálne, čo vo výsledku vytvára originálny vzor, vďaka ktorému by mali nové dresy Atlética patriť k nezameniteľným.

Červený véčkový výstrih dopĺňa modrý prúžok. Partnerom klubu je od januára 2015 internetová spoločnosť Trade Plus 500, ktorá sa zaoberá online obchodovaním s akciami, ale aj v poslednej dobe čoraz viac populárnejšími kryptomenami.

K pruhovaným tričkám budú nosiť zverenci argentínskeho trénera Diega Simeoneho modré trenírky doplnené červeným prúžkom a červené štulpne, na ktorých je okrem bieleho emblému spoločnosti Nike aj biely nápis Atlético.

Spolu s hlavnými dresmi sme sa dočkali aj uvedenia náhradného oblečenia španielskeho klubu. Proti červeno-bielym súperom budú hráči z Madridu nastupovať v nasledujúcom ročníku v kombinácií žltej a tmavomodrej.

Pre dresy bol použitý známy dizajn amerického výrobcu s prúžkami v okolí výstrihu a po bokoch. Emblém spoločnosti Nike, ako aj logo hlavného partnera klubu sú tmavomodré, klubový znak zostal v pôvodnom farebnom vyhotovení, vrátane tradičnej červeno-bielej.

Zaujímavosťou je, že klub z hlavného mesta Španielska bude mať k dispozícií dvojicu modrých trenírok. Tie k žltým dresom sú ale v tmavšom odtieni a po bokoch majú žlté prúžky. Na štulpniach opäť nechýba pod logom dodávateľa klubový nápis.

Ako už bolo spomenuté v úvode, Atlético Madrid obsadilo v predchádzajúcej sezóne tretiu priečku za gigantmi Real Madrid – FC Barcelona a vďaka tomuto umiestneniu sa kvalifikovalo priamo do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok