Tretie dresy Atlética Madrid 2017/2018

2017/2018 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike predstavila oficiálne nové tretie dresy pre Atlético Madrid. Španielsky klub sa tak vôbec po prvýkrát vo svojej histórií dočkal počas jednej sezóny troch nových sád.

Výrobca dresov spustil ešte počas leta anketu, v ktorej od fanúšikov Los Colchoneros zisťoval, či by mali záujem o tretiu sadu pre svoj obľúbený tím. Napokon bolo rozhodnuté, že aj bez ohľadu na výsledky ankety bude mať madridský klub v sezóne 2017/18 k dispozícií okrem hlavných červeno-bielych a náhradných žlto-modrých aj ďalšie dresy.

Tretie dresy Atlética sú vyhotovené vo farbe, ktorá je označovaná ako vesmírna modrá. Ich hlavným dizajnovým prvkom je futuristická textúra, ktorá pokrýva celý povrch tričiek i trenírok. Kontrastom k modrej farbe je žiarivá ružová, v ktorej sú na dresoch prítomné logá výrobcu, emblém partnera klubu i prúžky na rukávoch.

Klubový znak madridského celku je vyhotovený v tradičnom farebnom prevedení a nájdeme ho na ľavej strane tričiek. Znak nechýba ani na trenírkach, kde vypĺňa pre zmenu pravú stranu. Vesmírne modré štulpne majú na prednej strane pod ružovými emblémami spoločnosti Nike vyšité nápisy Atlético.

Spolu s novými dresmi bolo predstavené aj ďalšie klubové oblečenie, vrátane tréningových súprav, pre ktoré bol použitý podobný dizajn. Tréningové sady by mali byť predstavené v dnešnom stretnutí Ligy majstrov, v ktorom futbalisti španielskeho klubu zavítajú na Olympijský štadión v Ríme, kde si zmerajú sily s miestnym AS.

V základnej skupine Ligy majstrov čaká na madridský celok okrem spomínaného AS Rím aj londýnska Chelsea a azerbajdžanský zástupca FC Karabach. V predchádzajúcom ročníku vypadli futbalisti Atlética v semifinále so svojim odvekým rivalom – Realom Madrid.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok