Tretie dresy Tottenhamu Hotspur 2017/2018

2017/2018 Liga majstrov Nike Premier League
Autor: Myso

Posledné dni patria na tomto webe predstavovaniu nových tretích dresov z dielne americkej spoločnosti Nike. Tá oblieka od začiatku tejto sezóny aj úradujúceho anglického vicemajstra Tottenham Hotspur.

Londýnsky klub bude mať tento ročník k dispozícii okrem tradičných bielych a náhradných tmavomodrých dresov aj fialové. Tie nie sú v prípade Kohútov ničím výnimočným a klub v tejto farbe hrával na súperových ihriskách už v polovici 90. rokov.

Nové dresy sú pokryté textúrou zloženou z viacerých geometrických útvarov v rôznych odtieňoch fialovej. Kontrastom k tmavému podkladu je žiarivá žltá farba, v ktorej je vyhotovený kohút z klubového znaku, emblém výrobcu dresov Nike ale aj logo partnera AIA.

Žltá farba je zastúpená aj na prerušovanom pruhu umiestnenom medzi výstrihom a rukávmi. Na zadnej strane si môžeme v spodnej časti tričiek všimnúť výrazný nápis Spurs. Fialové tričká dopĺňajú trenírky pokryté fialovou textúrou a fialové štulpne so žltými detailmi.

Pri predstavovaní hlavných dresov sme ešte vynechali brankárov. Tí chytajú tento rok v známom dizajne, ktorý je charakteristický prúžkami rôznej hrúbky umiestnenými na spodnej strane rukávov a na pleciach. Gólmani Tottenhamu majú k dispozícii jeho žlto-čiernu a zeleno-bielu verziu.

Tottenham sa v nových dresoch predstaví aj v skupinovej fáze Ligy majstrov. Tú už stihol otvoriť 13. septembra víťazstvom nad nemeckou Borussiou Dortmund 3:1. Londýnčanov ešte v základnej skupine H čaká španielsky gigant Real Madrid a cyperský APOEL Nikózia.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok