Dresy FC Valencia 2017/2018

2017/2018 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Dvanáste miesto v predchádzajúcej sezóne La Ligy obsadila FC Valencia. Šesťnásobného španielskeho majstra oblieka aj v aktuálnom ročníku nemecká spoločnosť Adidas, ktorá mu pripravila dvojicu nových dresov.

Nové oblečenie dvojnásobného finalistu Ligy majstrov bolo predstavené ešte v priebehu mája a júna, no kvôli slabému umiestneniu mužstva z východného pobrežia Španielska sa na tento web dostáva až teraz. Hlavné dresy sa po výraznom kombinovaní s oranžovou vracajú k tradičnému bielo-čiernemu prevedeniu, ktoré je tento ročník umocnené najmä čiernymi rukávmi.

Tričká majú okrúhly výstrih doplnený v prednej časti trojuholníkom. Novým partnerom klubu je americká technologická spoločnosť BLU Products, ktorá sa na oblečení Valencie prezentuje aj so svojim sloganom „Bold like us.” Výstroj kompletizujú čierne trenírky doplnené bielymi prúžkami a čierne štulpne, ktoré striedajú biele známe z minulého ročníka.

Náhradné dresy vzdávajú hold mestskej vlajke Reial Senyera. Po minulom ročníku, v ktorom Adidas pripravil sedemnásobnému víťazovi Španielskeho kráľovského pohára oranžové a čierne oblečenie, sa v aktuálnej sezóne predstavujú zverenci trénera Marcelina na súperových trávnikoch v kombinácii žltej, červenej a modrej.

Okrem nového partnera nájdeme na oblečení Netopierov naďalej aj logo televíznej spoločnosti beIN, ktoré sa nachádza na zadnej strane tričiek pod číslami. Priestor nad nimi vypĺňajú menovky hráčov a taktiež aj malý nápis pozostávajúci z názvu samotného klubu. Pruhované tričká sú doplnené modrými trenírkami a štulpňami s trojicou žltých prúžkov.

Na májovej prezentácii bieleho oblečenia bolo vidno aj dresy brankárov. Tí si zachytajú v svetločervenom prevedení. V lige si už vyskúšali aj belasú verziu. Hráči Valencie budú mať naďalej k dispozícii aj čierne dresy doplnené oranžovými detailmi, v ktorých odohrali niekoľko zápasov aj v ročníku 2016/17.

Ako už bolo spomenuté v úvode, Valencia má za sebou ďalšiu nevydarenú sezónu, v ktorej obsadila až dvanástu priečku. Druhý ročník po sebe sa tak nepredstaví ani v žiadnej z európskych pohárových súťaží. Tam si španielsky celok zahral naposledy na jar 2016 v osemfinále Európskej ligy UEFA.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok