Náhradné dresy Uruguaja pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Puma
Autor: Myso

Včera ste si mali možnosť na tomto webe prečítať o nových náhradných dresoch Švajčiarska. Dnes pokračujeme v predstavovaní ďalšieho tímu, ktorý oblieka nemecká spoločnosť Puma a tým je juhoamerický zástupca Uruguaj.

Puma predstavila v tomto období celkovo až desať bielych dresov, ktoré budú nosiť reprezentačné celky v najbližších dvoch rokoch a do tejto spoločnosti tímov sa zaradil aj Uruguaj. Biele oblečenie je doplnené belasým lemovaním v okolí výstrihu. Na zadnej strane nájdeme vo vrchnej časti štyri belasé prúžky prevzaté z uruguajskej vlajky.

Okrem spomenutej belasej farby nájdeme na dresoch aj zlatú. Práve v tejto farbe sú vyhotovené emblémy nemeckého dodávateľa a rovnako je zastúpená aj v logu Uruguajskej futbalovej asociácie. To dopĺňajú štyri hviezdičky – dve z nich symbolizujú tituly majstra sveta (1930 a 1950), zvyšné dve potom zlaté olympíjske medaily (1924 a 1928).

Zverenci Óscara Tabaréza odohrajú prvé stretnutie MS 15. júna proti Egyptu. Na Uruguaj potom v A skupine ešte čaká 20. júna zápas so Saudskou Arábiou a boje v skupinách uzavrú futbalisti La Celeste 25. júna proti domácemu Rusku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok