Náhradné dresy Argentíny pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Reprezentácia Argentíny už pozná aj svoje náhradné dresy pre blížiace sa MS 2018 v Rusku. Dvojnásobní majstri sveta budú mať k dispozícií okrem tradičných pruhovaných dresov aj čierne.

Inšpiráciou pre náhradné oblečenie La Albiceleste sa stali dresy z víťazného juhoamerického šampionátu Copa América 1993. V Ekvádore sa vtedy Argentína predstavila v tmavomodrých tričkách doplnených na pleciach tromi pruhmi vo farbách štátnej vlajky. Práve tento prvok je použitý aj na nových čiernych dresoch, ktorých dizajn sme mali možnosť vidieť už aj pri predstavovaní oblečenia kolumbijskej reprezentácie.

Čierne tričká majú na pleciach trojicu bielych prúžkov. Spomínané pruhy vo farbách argentínskej vlajky sú umiestnené na bokoch hrude a zložené z vertikálnych prúžkov rôznej hrúbky. K náhradným dresom boli predstavené biele trenírky s čiernymi prúžkami po bokoch a čierne štulpne, na ktorých farba prúžkov ladí so vzorom použitým na tričkách.

Ešte stále aktuálny vicemajster sveta sa v Rusku predstaví v D skupine, kde mu budú spoločnosť robiť Island, Chorvátsko a Nigéria. Pred štyrmi rokmi argentínski futbalisti svoju skupinu vyhrali bez straty bodu a po úspešných zápasoch vo vyraďovacích bojoch proti Švajčiarsku, Belgicku a Holandsku ich až vo finále zastavilo Nemecko.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok