Náhradné dresy Belgicka pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas ešte v priebehu marca predstavila nové náhradné dresy Belgicka. Červení diabli sa po experimente s belasými dresmi, ktoré boli odkazom na oblečenie belgických cyklistov, vracajú k národným farbám a v najbližšom období ich uvidíme aj v žltých dresoch.

Nové náhradné oblečenie vychádza z katalógového modelu Condivo 18. Tričká pokrýva textúra zložená z horizontálnych prúžkov rôznej hrúbky. Pod čiernym okrúhlym výstrihom nájdeme na hrudi emblém spoločnosti Adidas a logo Belgickej kráľovskej futbalovej asociácie.

Tri prúžky sú umiestnené na pleciach a svojim farebným prevedením na žltom pozadí pripomínajú belgickú vlajku. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádzajú kosoštvorce v národných farbách známe aj z hlavných červených dresov. Žlté tričká sú doplnené čiernymi trenírkami a žltými štulpňami.

Belgicko sa v Rusku predstaví v skupine G. Šiesty tím z MS 2014 sa postupne stretne 18. júna v Soči s Panamou, 23. júna v Moskve s Tuniskom a na záver skupinovej fázy 28. júna v Kaliningrade s anglickou reprezentáciou.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok