Náhradné dresy Portugalska pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Nike
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike oficiálne predstavila nové náhradné dresy Portugalska. Úradujúci majster Európy bude mať k dispozícií okrem tradičných vínovočervených dresov aj náhradné v bielom prevedení.

Jednoduchý dizajn dresov dopĺňa originálna textúra zložená z malých zelených krížikov. Na hrudi nájdeme okrem vínovočerveného loga spoločnosti Nike aj znak Portugalskej futbalovej federácie. Na zadnej strane tričiek sa vo vrchnej časti nachádza dvojica vertikálnych pruhov v červenej a zelenej farbe.

Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa zelený kruhový symbol, ktorý je odkazom na históriu krajiny spojenú s úspešnými zaoceánskymi výpravami. Biele tričká sú doplnené bielymi trenírkami a bielymi štulpňami s výrazným tmavočerveným horizontálnym pruhom doplneným bielym logom amerického dodávateľa.

Portugalsko si na svetovom šampionáte v Rusku zahrá v skupine B. Hneď na úvod čaká zverencov Fernanda Santosa veľké derby proti Španielsku, vo zvyšných dvoch stretnutiach skupinovej fázy sa portugalskí futbalisti stretnú s výbermi Maroka a Iránu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok