Dresy Maroka pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Nové dresy pre Majstrovstvá sveta v Rusku pozná už aj reprezentácia Maroka. Severoafrická krajina sa predstaví na svojom piatom záverečnom turnaji v oblečení od nemeckej spoločnosti Adidas.

Hlavné dresy Maroka sú založené na katalógovom modeli Tabela 18. Červené tričká majú výrazný biely véčkový výstrih doplnený bielymi pruhmi na koncoch rukávov. Na zadnej strane tričiek sa nad menovkami nachádza marocká vlajka. Vzhľadom na národné farby krajiny sú červené tričká doplnené zelenými trenírkami a červenými štulpňami.

Náhradné dresy vychádzajú z katalógového modelu Regista. Biele tričká sú na pleciach doplnené červenými panelmi, výrazný červený pruh nájdeme aj pod bielym výstrihom. Tri pásiky charakteristické pre nemeckého výrobcu sú tentokrát umiestnené na bokoch. Biele tričká dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne.

Maroko sa predstaví na záverečnom turnaji po 20 rokoch. Zo základnej skupiny sa mu podarilo postúpiť len jediný krát, na MS 1990 v Taliansku, kde obsadilo konečné 11. miesto, čo je aj jeho najlepším umiestnením na svetovom šampionáte. V Rusku sa Maročania stretnú v skupine B s Iránom, Portugalskom a Španielskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok