Náhradné dresy Španielska pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas už pred časom oficiálne predstavila nové náhradné dresy španielskej reprezentácie. Majstri sveta z roku 2010 sa v Rusku predstavia v kombinácií menej tradičných farieb – belasej a oranžovej.

Belasé tričká majú véčkový výstrih doplnený jemným oranžovým prúžkom. V oranžovej farbe sú vyhotovené aj tri pruhy charakteristické pre spoločnosť Adidas, jej emblém, zakončenia rukávov a rovnako aj prevažná časť znaku Španielskej kráľovskej futbalovej federácie, ktorý je doplnený oranžovou hviezdičkou za víťazstvo na MS 2010.

Prednú stranu tričiek vypĺňa textúra zložená z vertikálnych bledomodrých prúžkov, ktorých skupiny sú tvarované do tvaru trojuholníkov či kosodlžníkov. Belasé tričká sú doplnené bielymi trenírkami zakončenými belasými pruhmi a bielymi štulpňami, na ktorých prednej strane nájdeme oranžový nápis RFEF predstavujúci skratku národnej futbalovej federácie.

Výber trénera Julena Lopeteguia sa na ruskom šampionáte predstaví v skupine B. Hneď na úvod sa v šlágri stretne s Portugalskom, v druhom stretnutí si španielski futbalisti zmerajú sily s Iránom a v záverečnom zápase skupinovej fázy ich preverí africký zástupca z Maroka.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok