Náhradné dresy Francúzska pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Nike
Autor: Myso

Ešte v priebehu marca predstavila americká spoločnosť Nike nové náhradné dresy Francúzska. Zverenci Didiera Deschampsa si v nich zahrajú na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rusku.

Takisto ako ostatné dresy z dielne spoločnosti Nike, aj nové francúzske vychádzajú z dizajnového základu Vapor. Jednoduchý vzhľad je oživený modrými a červenými prúžkami, ktoré sú náhodne rozmiestnené po celom povrchu bielych tričiek. Hruď vypĺňa tmavomodré logo spoločnosti Nike a zjednodušený znak Francúzskej futbalovej federácie doplnený hviezdičkou za víťazstvo na domácom šampionáte v roku 1998.

Na zadnej strane tričiek sa vo vrchnej časti nachádza modro-bielo-červený pruh symbolizujúci francúzsku vlajku. Biele tričká by mali mať francúzski reprezentanti najčastejšie doplnené tmavomodrými trenírkami a bielymi štulpňami. Tie majú na sebe viditeľný tmavomodrý horizontálny pruh doplnený bielym emblémom amerického výrobcu.

Francúzsko sa v Rusku predstaví v skupine C, kde si na úvod zmeria sily 16. júna s Austráliou. Druhým zápasom pre Les Blues bude súboj s juhoamerickým celkom Peru a boje v skupinách ukončia futbalisti z krajiny Galského kohúta 26. júna v Moskve proti Dánsku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok