Náhradné dresy Manchestru City 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

V závere júla sme sa dočkali oficiálneho predstavenia náhradných dresov Manchestru City. Úradujúceho anglického majstra budeme môcť v niektorých stretnutiach sezóny 2018/19 vidieť aj v tmavomodrom.

Nové náhradné dresy sú spomienkou na sezónu 1998/99, v ktorej dokázali Citizens obsadiť druhé miesto v druhej najvyššej anglickej súťaži a vybojovali si tak postup do Premier League.

Klub z Manchesteru vtedy obliekala talianska spoločnosť Kappa, ktorá mu pripravila pruhované dresy v kombinácií tmavomodrej, svetlomodrej a krikľavej žltej, čo sú presne farby, ktoré nájdeme aj na novom oblečení päťnásobného anglického šampióna.

Náhradné dresy Manchestru City zo sezóny 1998/1999.

Dresom ale tentokrát dominuje tmavomodrá farba a zvyšné spomínané farby sú zastúpené len na tenkých prúžkoch, či na hrubšom dvojfarebnom vertikálnom pruhu umiestnenom vzadu pod výstrihom. Ten je navyše doplnený tmavomodrým nápisom City.

Emblémy výrobcu dresov i klubových sponzorov sú biele. Tričká dopĺňajú tmavomodré trenírky a krikľavožlté štulpne, hráči Citizens však v prípade potreby môžu použiť aj tmavomodré predstavené k hlavným belasým dresom.

Manchester City si vďaka triumfu v najvyššej anglickej súťaži zahrá v skupinovej fáze Ligy majstrov. V nej bude mať k dispozícií aj dresy v kozmickej šedej farbe, ktoré boli predstavené ešte počas minulého ročníka.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok