Náhradné dresy FC Liverpool 2018/2019

2018/2019 New Balance Premier League
Autor: Myso

V priebehu júna boli predstavené nové náhradné dresy anglického FC Liverpool. Osemnásťnásobný víťaz Premier League sa v ročníku 2018/19 predstaví aj v kombinácií fialovej a oranžovej.

Liverpool mal na svojich dresoch naposledy fialovú farbu v sezóne 2012/13, kedy tento anglický klub obliekala iná americká spoločnosť. Jednalo sa o značku Warrior, ktorá je známa skôr výrobou výstroja pre ľadový hokej.

Zadná strana tričiek i trenírok je na novom oblečení štvrtého tímu minulej sezóny Premier League v o niečo tmavšom odtieni fialovej farby a podobného farebného prevedenia sa dočkali aj rukávy. V kontrastnej oranžovej je vyhotovený klubový znak, logo výrobcu dresov i emblémy partnerov klubu.

K spomínaným fialovým tričkám a trenírkam budú nosiť zverenci nemeckého trénera Jürgena Kloppa fialové štulpne. Na nich je viditeľných päť prúžkov, ktorých hrúbka sa postupne od vrchu smerom nadol zväčšuje. Štyri prúžky sú vyhotovené v tmavej fialovej, najspodnejší je oranžový a doplnený skratkou klubu LFC.

Okrem osemnástich ligových triumfov nemôžeme pri úspechoch The Reds na domácej scéne opomenúť ani sedem ziskov FA Cupu. Naposledy sa hráči Liverpoolu tešili zo zisku tejto trofeje v roku 2006, v poslednej edícií vypadli vo štvrtom kole s West Bromwich Albion.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok