Hlavné dresy Chelsea 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike ešte v priebehu mája predstavila nové hlavné dresy Chelsea pre sezónu 2018/19. Inšpiráciou pre nové oblečenie londýnskeho klubu sa stali dresy z 80. a 90. rokov.

Aj nové dresy Chelsea sú postavené na dizajnovom základe Nike Vapor. Predná a zadná strana modrých tričiek je oživená horizontálnymi prúžkami v bielej a červenej farbe, ktoré tak farebne ladia s logom partnera klubu – japonskou spoločnosťou Yokohama Tyres.

Dizajnéri spoločnosti Nike zakomponovali do dresov opäť niekoľko zaujímavých detailov. Na vnútornej strane výstrihu sa nachádza kruhový nápis „Blue is the Colour” (slová z textu klubovej hymny) doplnený číslom 1905, ktoré predstavuje rok založenia klubu. Na zadnej strane výstrihu nájdeme bieleho leva prevzatého z klubového znaku.

Modré tričká budú mať zverenci talianskeho trénera Maurizia Sarriho doplnené tradičnými modrými trenírkami a neodmysliteľnými bielymi štulpňami. Tie majú vo vrchnej časti umiestnené dva tenké horizontálne prúžky – vrchný v modrej farbe, spodný pre zmenu v červenej.

Chelsea obsadila v predchádzajúcej sezóne Premier League piate miesto a nedokázala tak obhájiť titul z roku 2017, ktorý bol už jej šiestym v histórií. Hráči londýnskeho klubu sa však dočkali výrazného domáceho úspechu, keď 19. mája získali po víťazstve 1:0 nad Manchestrom United už svoj ôsmy FA Cup.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok