Tretie dresy Chelsea 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

Úvod septembra priniesol aj nové dresy londýnskej Chelsea. Zverenci talianskeho trénera Maurizia Sarriho sa budú v sezóne 2018/19 predstavovať okrem tradičných modrých a náhradných žltých dresoch aj vo farebnej kombinácií, ktorú spoločnosť Nike označuje ako modrozelenú a karmínovú.

Okrem nezvyčajného farebného prevedenia sú dresy unikátne aj z technologického hľadiska. Jedná sa totiž o prvé futbalové oblečenie od amerického dodávateľa, ktoré využíva systém NikeConnect. Po zakúpení dresu si môžete do svojho smartfónu stiahnuť aplikáciu, ktorá vám umožní naskenovať štítok umiestnený v ľavej dolnej časti tričiek. Vďaka nemu tak svoj dres zaregistrujete a získate prístup k rôznym zaujímavým produktom a inému exkluzívnemu obsahu od spoločnosti Nike. Odmenou pre majiteľov nových tretích dresov Chelsea je aj účasť na tvorbe fanúšikovského dresu, na ktorom budú prostredníctvom mobilnej aplikácie spolupracovať priamo s dizajnérmi amerického giganta.

Nové tretie dresy šesťnásobného anglického šampióna majú podľa amerického dodávateľa progresívny a inovatívny dizajn, inšpirovaný mestom Londýn. Podobne ako pri zeleno-modrých dresoch Tottenhamu sú využité letecké snímky, v prípade Chelsea je prirodzene zachytená časť britskej metropoly v okolí domovského stánku Stamford Bridge. Snímky sú navyše umiestnené do horizontálnych pruhov, čím vytvárajú unikátnu textúru.

Vďaka leteckým záberom Londýna by malo byť toto mesto v blízkosti hráčov a fanúšikov aj počas stretnutí na súperových ihriskách. Hráči Chelsea budú nové tretie dresy využívať počas zápasov skupinovej fázy Európskej ligy UEFA. Aj tieto tretie dresy sú postavené na dizajnovom základe Nike Vapor a rovnako ako hlavné i náhradné majú na hrudi emblém partnera Yokohama Tyres a na rukáve logo automobilky Hyundai. Modrozelené tričká budú doplnené trenírkami v rovnakom farebnom prevedení a karmínovočervenými štulpňami.

Chelsea sa v tohtoročnej edícií Európskej ligy UEFA predstaví v skupine L. Jej súpermi budú bieloruský BATE Borisov, grécky PAOK Solún a maďarský MOL Vidi FC, ktorý si môžete pamätať ešte pod starým názvom Videoton Székesfehérvár. Prvé stretnutia sú na programe už počas budúceho týždňa, The Blues sa z celkového víťazstva v tejto súťaži tešili v ročníku 2012/13.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok