Hlavné dresy FC Barcelona 2018/2019

2018/2019 Nike Primera Division
Autor: Myso

Po sérií článkov z anglickej Premier League sa presúvame do Španielska. V najbližšom čase si budete môcť na tomto webe prečítať o oblečení tímov z La Ligy. Dnes začíname hlavnými dresmi majstrovskej Barcelony.

Tradičné pruhované dresy boli predstavené ešte v priebehu mája. Na modrom podklade nájdeme na prednej i zadnej strane desať horizontálnych červených prúžkov. Každý z pruhov symbolizuje jednu mestskú štvrť Barcelony.

Aj dresy Blaugranas sú postavené na dizajnovom základe Nike Vapor. Výstrih je vyhotovený v tmavomodrom odtieni, na zadnej strane nechýba katalánska vlajka Senyera. Partnermi klubu zostávajú aj pre túto sezónu japonská spoločnosť Rakuten, humanitárna organizácia Unicef a turecký výrobca spotrebnej elektroniky Beko.

Pruhované tričká sú doplnené tmavomodrými trenírkami a štulpňami. Na trenírkach nájdeme okrem klubového znaku aj žlté logo spoločnosti Nike. Štulpne sú doplnené ôsmimi bordovými pruhmi zoradenými do štyroch skupín. Uprostred nechýba logo amerického dodávateľa a žltý nápis Barca.

Barcelona získala v minulej sezóne už svoj 25. titul v najvyššej španielskej súťaži. Rovnako sa jej podarilo triumfovať aj v domácom kráľovskom pohári Copa del Rey, ktorý ukoristila už štvrtýkrát za sebou a celkovo zaokrúhlila počet jeho ziskov na tridsať.

1 komentár k “Hlavné dresy FC Barcelona 2018/2019

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok