Tretie dresy FC Barcelona 2018/2019

2018/2019 Nike Primera Division
Autor: Myso

V priebehu septembra predstavila spoločnosť Nike aj nové tretie dresy FC Barcelona. Tretie oblečenie Blaugranas je v netradičnej ružovej farbe, ktorá tak dopĺňa klasickú modro-červenú a pre tento rok náhradnú žltú.

Ak ste si v priebehu septembra prečítali na tomto webe články o dresoch od spoločnosti Nike, tak už určite viete, že momentálnym dizajnérskym trendom je umiestňovať na oblečenie letecké zábery jednotlivých miest. Rovnako je to aj v prípade nového barcelonskeho oblečenia, kde sa na tričká dostala v tmavšom odtieni ružovej fotografia známej mestskej štvrti Eixample, ktorá je nezameniteľná vďaka blokom jednotlivých budov.

Aj netradičné ružové dresy Barcelony vychádzajú z dizajnového základu Nike Vapor. Na zadnej strane výstrihu opäť nájdeme známu červeno-žltú katalánsku vlajku. Emblém spoločnosti Nike je strieborný a do strieborno-ružovej kombinácie je netradične zladený aj klubový znak. Hruď vypĺňa aj v prípade tretieho oblečenia 25-násobného španielskeho majstra logo Rakuten, vzadu na tričkách nájdeme emblém Unicef a na rukáve reklamu Beko.

 

´
Barcelonska štvrť Eixample.

Ružové tričká budú mať zverenci španielskeho trénera Ernesta Valverdeho doplnené ružovými trenírkami a ružovými štulpňami. Na trenírkach nájdeme opäť strieborno-ružový klubový znak a strieborné logo spoločnosti Nike. Štuplne sú v dolnej časti vyhotovené v tmavšom odtieni ružovej (z dostupných záberov možno skôr až v bordovej farbe), jednotlivé farebné časti sú od seba oddelené známym vzorom s horizontálnymi prúžkami.

Barcelona je päťnásobným víťazom Ligy majstrov. Ako úradujúci španielsky majster sa automaticky kvalifikovala do jej skupinovej fázy, ktorá začala tento týždeň v utorok. Na úvod si Barça poradila s holandským PSV Eindhoven presvedčivo 4:0. Zvyšnými súpermi španielskeho zástupcu budú v skupine B ešte anglický Tottenham Hotspur a taliansky Inter Miláno.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok