Hlavné dresy Atlética Madrid 2018/2019

2018/2019 Nike Primera Division
Autor: Myso

V seriáli článkov o dresoch španielskych ligových tímov sa presúvame z Barcelony do Madridu, kde hráva svoje domáce zápasy aktuálny vicemajster La Ligy. Dnes si máte možnosť prečítať o hlavných dresoch Atlética Madrid od americkej spoločnosti Nike.

Madridský klub predstavil svoje tradičné červeno-biele oblečenie ešte v priebehu mája. Dresy sú postavené na dizajnovom základe Nike Vapor, vďaka originálnemu prevedeniu pruhov sú však svojim spôsobom unikátne. Každému pruhu sa totiž uprostred tričiek mení farba vďaka cikcakovitému prechodu. Na spodnej strane tričiek navyše ešte červené pruhy prechádzajú pomocou podobného vzoru do modrej.

Pruhované tričká majú modrý výstrih, pod ktorým nájdeme modré logo spoločnosti Nike a farebný klubový znak. Partnerom klubu je aj pre sezónu 2018/19 finančná spoločnosť Plus 500. Na rukáve robia madridskí futbalisti reklamu kórejskej automobilke Hyundai.

Na zadnej strane tričiek nájdeme na modrom výstrihu španielsku vlajku. Červeno-biele tričká sú už tradične doplnené modrými trenírkami a červenými štulpňami. Na trenírkach je viditeľný červený emblém spoločnosti Nike, uprostred štulpní nájdeme modrý pruh, pod ktorým sa nachádza nápis Atlético.

Los Colchoneros zaostali v predchádzajúcom ročníku za majstrovskou Barcelonou o 14 bodov, no dokázali skončiť pred svojim mestským rivalom Realom. Atlético je desaťnásobným španielskym šampiónom, nateraz posledný titul získalo v roku 2014.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok