Hlavné a náhradné dresy Realu Madrid 2018/2019

2018/2019 Adidas Primera Division
Autor: Myso

V predstavovaní dresov pokračujeme úradujúcim víťazom Ligy majstrov. Španielsky Real Madrid obsadil v domácej súťaži až tretiu priečku, no tretí rok po sebe a celkovo trinásty krát dokázal triumfovať v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži.

Real predstavil svoje dresy v závere mája, pričom spoločného uvedenia sa dočkali v jeden deň hlavné biele ako aj náhradné čierne. Primárne oblečenie kráľovského klubu je vo veľmi decentnom prevedení, ktoré vzdáva hold histórií bieleho baletu.

Biele tričká majú okrúhly výstrih doplnený bielym gombíkom. Čierne pruhy charakteristické pre nemeckú spoločnosť Adidas sú umiestnené na pleciach. Rukávy sú zakončené jemným čiernym prúžkom. Oblečenie kompletizujú biele trenírky a štulpne, na ktorých nájdeme čierny pruh s bielym nápisom RMCF.

Náhradné čierne dresy sú kombinované so šedými prvkami. Výstrih je tentokrát véčkový a v jeho okolí nájdeme šedý prúžok. Trojica pruhov na pleciach je taktiež šedá, podobne ako aj zakončenie rukávov. Logo spoločnosti Adidas ako aj klubový znak sú vyhotovené v bielom prevedení.

Partnerom klubu zostáva aj pre sezónu 2018/19 letecká spoločnosť Fly Emirates. Čierne tričká sú doplnené trenírkami a štulpňami v rovnakej farbe. Na bokoch trenírok nájdeme tri šedé prúžky. Tie sú prítomné aj vo vrchnej časti štulpní, ktoré majú uprostred horizontálny pruh s čiernou skratkou klubu.

Los Merengues sú 33-násobným španielskym majstrom. Nateraz posledný titul získali v sezóne 2016/17. Real dokázal triumfovať 19-krát v domácom kráľovskom pohári. Na európskej scéne vyhral okrem spomínaných titulov v Lige majstrov dvakrát aj Pohár UEFA (1985 a 1986) a je štvornásobným držiteľom Európskeho superpohára.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok