Dresy FC Valencia 2018/2019

2018/2019 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Španielska Valencia oslávi budúci rok v marci 100. výročie svojho založenia. Tomuto veľkému jubileu prispôsobila aj dresy pre aktuálnu sezónu 2018/19, ktoré jej pripravila nemecká spoločnosť Adidas.

Nové oblečenie je vyhotovené vo veľmi decentnom dizajne. Biele tričká majú véčkový výstrih, pod ktorými nájdeme zlaté logo dodávateľa a čierno-zlatý klubový znak. Ten je doplnený nápisom Centenari a rokmi 1919 a 2019. Tri prúžky charakteristické pre oblečenie Adidas sú nenápadne umiestnené na pleciach.

K bielym tričkám nosia hráči Valencie biele trenírky a čierne štulpne, čo kopíruje farebnú kombináciu ich úplne prvého oblečenia z roku 1919. K dispozícií majú ale aj biele štulpne, ako sme to mali možnosť vidieť v priebehu tohto týždňa v zápase Ligy majstrov proti Manchestru United.

Ešte pred hlavnými dresmi boli v máji uvedené náhradné. Tie sú zladené do modro-oranžovej kombinácie a vychádzajú z katalógového modelu Adidas Condivo 18. Modré tričká majú oranžové logo nemeckého dodávateľa a klubový znak v štandardnom farebnom prevedení.

Futbalisti Valencie robia tento ročník reklamu kvartetu klubových partnerov. Na hrudi majú umiestnené logo amerického výrobcu spotrebnej elektroniky BLU Products, na zadnej strane potom nájdeme emblém siete športových kanálov beIN Sports a ľavý rukáv zdobí reklama na kozmetickú spoločnosť Sesderma. Ľavú stranu trenírok vypĺňa talianska automobilka Alfa Romeo.

Šesťnásobný španielsky majster obsadil v minulej sezóne 4. miesto, vďaka ktorému si zabezpečil priamy postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. V nej sa Valencia tento rok stretne okrem spomínaného Manchestru United aj s talianskym Juventusom a švajčiarskym klubom Young Boys Bern.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok