Náhradné dresy Bayernu Mníchov 2018/2019

2018/2019 Adidas Bundesliga
Autor: Myso

Po včerajšom článku o hlavnom oblečení 28-násobného nemeckého šampióna dnes prichádzajú na rad náhradné dresy. Bavorov môžeme tento ročník vidieť na ihriskách súperov v netradičnej svetlozelenej farbe.

Aktuálne náhradné dresy Bayernu sa výrazne odlišujú od predchádzajúceho obdobia. Nový svieži vzhľad kombinuje netradičnú svetlozelenú farbu s tmavomodrými prvkami, ktoré na niektorých fotografiách naberajú až fialový nádych.

Dresy sú vyhotovené vo veľmi jednoduchom prevedení. Tričká majú pod okrúhlym výstrihom svetlozelený gombík. Trojica tmavomodrých pruhov sa nachádza na pleciach. Oblečenie kompletizujú tmavomodré trenírky a svetlozelené štulpne.

Partnerom mníchovského klubu zostáva aj v prebiehajúcom ročníku domáca telekomunikačná spoločnosť Deutsche Telekom. Na ľavom rukáve robia zverenci chorvátskeho trénera Nika Kovača reklamu leteckej spoločnosti Qatar Airways.

Bayern si v minulej sezóne pripísal na svoje konto už 28. prvenstvo v Bundeslige a momentálne ťahá šnúru šiestich titulov v rade. Bavorský klub zaknihoval na domácej scéne aj 18 triumfov v Pohári DFB a je aj sedemnásobným víťazom Nemeckého superpohára.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok