Dresy Hoffenheimu 2018/2019

2018/2019 Bundesliga Lotto
Autor: Myso

Aj v novom roku 2019 pokračujeme v predstavovaní dresov popredných európskych mužstiev. Dnes je na rade tretí tím predchádzajúcej sezóny nemeckej Bundesligy TSG 1899 Hoffenheim. Klub reprezentujúci dedinku s 3 272 obyvateľmi oblieka aj v aktuálnom ročníku talianska spoločnosť Lotto.

Hlavné modré dresy boli predstavené už v priebehu mája a futbalisti Hoffenheimu si ich stihli vyskúšať ešte v závere bronzovej sezóny 2017/18. Dizajn dresov je veľmi jednoduchý – jednofarebné modré tričká dopĺňa v okolí výstrihu biely prúžok, na modrých trenírkach a štulpniach nájdeme už len klubový znak a emblémy talianskeho dodávateľa.

Náhradné dresy klubu založeného v roku 1899 sú biele, kombinované s tmavomodrou. Prednú aj zadnú stranu tričiek pokrývajú tieňované vertikálne pruhy v rôznych odtieňoch šedej farby. Zakončenia rukávov sú tmavomodré, doplnené bielym logom spoločnosti Lotto. Náhradné oblečenie kompletizujú biele trenírky a štulpne.

Tretie dresy klubu, ktorý ešte na začiatku aktuálneho storočia pôsobil v piatej najvyššej nemeckej súťaži, sú bordové, doplnené oranžovými prvkami. Partnerom Achtzehn99 je v aktuálnom ročníku domáca softvérová spoločnosť SAP. Na zadnej strane všetkých dresov nájdeme klubové logo „Ein team. Ein weg. Einmailig” – „Jeden tím. Jedna cesta. Jedinečný.”

Hoffenheim si vďaka historickej bronzovej priečke zabezpečil účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov. V nej sa nemeckému tímu podarilo získať v konkurencii Manchestru City, Lyonu a Šachťaru Doneck 3 body za tri remízy, čo však stačilo len na poslednú štvrtú priečku a znamenalo tým pádom koniec v tohtosezónnej pohárovej Európe.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok