Náhradné a tretie dresy SSC Neapol 2018/2019

2018/2019 Kappa Séria A
Autor: Myso

Po hlavnom oblečení talianskeho Neapola dnes pokračujeme predstavovaním jeho náhradných dresov. Klub, v ktorom ešte donedávna pôsobil aj slovenský záložník Marek Hamšík, sa v aktuálnom ročníku predstavuje aj v čiernej a šedej kombinácií.

Aj dvojica alternatívnych dresov je vyhotovená v dizajnovom prevedení Kappa Kombat s textúrou pantera. Na čiernych dresoch sa nezabudlo ani na tradičnú neapolskú belasú farbu, v ktorej sú vyhotovené emblémy talianskeho dodávateľa, ale rovnako aj pruhy v okolí pliec, gombík na výstrihu alebo spodná časť zadnej strany tričiek.

Čierne tričká sú skombinované s čiernymi trenírkami. Na ich bokoch nájdeme taktiež znaky spoločnosti Kappa. Štulpne majú vo vrchnej časti výrazný belasý pruh, vpredu sa nachádza logo neapolského klubu.

Šedé dresy sú treťou voľbou Partenopei v aktuálnej sezóne. Na tričkách je použitých viacero odtieňov šedej farby, najbledší z nich nájdeme na golieriku ako aj zakončeniach rukávov. Tento odtieň dominuje taktiež zadnej strane tričiek a sú v ňom vyhotovené aj trenírky a štulpne.

Pristavme sa ešte pri partneroch neapolského klubu, ktorých môžeme nájsť na všetkých jeho dresoch. Na prednej strane tričiek sa nachádza dlhoročný sponzor klubu, ktorým je minerálna voda Lete, pod ním nájdeme reklamu na cestoviny Garofalo a priestor pod číslami hráčov na zadnej strane patrí kávovej značke Kimbo.

Na európskej scéne je najväčším klubovým úspechom víťazstvo v Pohári UEFA z ročníka 1988/89. V prebiehajúcej sezóne hrali hráči SSC skupinovú fázu Ligy majstrov, kde však tesne skončili na treťom mieste a pokračujú tak v Európskej Lige UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok