Náhradné dresy AS Rím 2018/2019

2018/2019 Nike Séria A
Autor: Myso

Po hlavných dresoch AS Rím pokračujeme v predstavovaní oblečenia talianskych klubov tými náhradnými. Rimania predstavili svoje šedé dresy ešte v priebehu júna minulého roka.

Netradičné šedé dresy vychádzajú z dizajnového základu Nike Vapor. Emblémy partnerov Qatar Airways a Hyundai, ako aj logo spoločnosti Nike sú na oblečení v čiernom prevedení, klubový znak je vyhotovený v tradičných farbách.

Neobvyklá farebná kombinácia je oživená tradičnou klubovou žltou a červenou, ktorú nájdeme na pruhu vzadu pod výstrihom. Vzor je doplnený aj starým znakom rímskeho klubu, ktorý futbalisti AS nosili na svojich dresoch v rokoch 1979 – 1997.

Carlo Ancelotti v drese AS Rím so starým klubovým znakom.

Na vnútornej strane výstrihu sa nachádza nápis „Roma siamo noi” – „My sme Rím,” doplnený obrázkom ratolesti. K šedým tričkám nosia rímski futbalisti šedé trenírky a biele štulpne. Na tých je uprostred umiestnený horizontálny šedý pruh doplnený logom amerického dodávateľa a nápisom AS Roma.

Najvýraznejším úspechom AS Rím na európskej scéne je víťazstvo vo Veľtržnom pohári zo sezóny 1960/61. Toto podujatie bolo neskôr nahradené Pohárom UEFA, ktorý dnes poznáme pod názvom Európska liga. Giallorossi sú aj finalistami Pohára európskych majstrov z ročníka 1983/84, kedy v dvojzápase nestačili na anglický Liverpool.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok