Tretie dresy AS Rím 2018/2019

2018/2019 Nike Séria A
Autor: Myso

Rímske AS má okrem hlavných červených a náhradných šedých dresov k dispozícií túto sezónu aj tretiu farebnú kombináciu. O žltom oblečení bronzového tímu predchádzajúcej sezóny Série A si môžete prečítať práve v tomto článku.

Americká spoločnosť Nike v aktuálnej sezóne pripravila tímom dresy s textúrou zobrazujúcou letecký pohľad na jednotlivé mestá. Inak to nie je ani v prípade žltých rímskych dresov, ktoré podľa slov Peta Hoppinsa zo spoločnosti Nike reprezentujú dlhú a farebnú históriu večného mesta, ktorá je plná mýtov a legiend.

Žlté tričká majú na zadnej strane pod výstrihom červený pruh. Klubový znak je ladený do červeno-šedej kombinácie, ktorá je použitá aj na číslach hráčov. Žlté trenírky dopĺňajú červené štulpne, ktoré sú vo vrchnej časti doplnené známym vzorom s horizontálnymi prúžkami so zväčšujúcou sa hrúbkou.

 

AS Rím sa v aktuálnej sezóne predstavil v skupinovej fáze Ligy majstrov, kde v konkurencii španielskeho Realu Madrid, českej Viktorie Plzeň a ruského CSKA Moskva obsadil druhé miesto a postúpil do jarného osemfinále. V ňom však práve počas prebiehajúceho týždňa Giallorossi stroskotali na portugalskom zástupcovi FC Porto.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok