Náhradné dresy Interu Miláno 2018/2019

2018/2019 Nike Séria A
Autor: Myso

V závere júna minulého roku predstavila americká spoločnosť Nike náhradné dresy Interu Miláno. Nerazzurri sa na ihriskách súperov predstavujú v bielom oblečení.

Prednú a zadnú stranu tričiek pokrýva textúra so striebornými kosoštvorcami. Každý z kosoštvorcov je vytvorený jemným prúžkom a celý vzor má byť odkazom na celosvetovo známu milánsku módu.

Zaujímavo je vyriešený aj výstrih biely tričiek, ktorý je v známom tvare Nike Vapor. Jeho ľavá strana je však modrá, zatiaľ čo pravá čierna, čo je odkazom na tradičné klubové farby Interu.

Na zadnej strane dresov nájdeme vo vrchnej časti modro-čierny pruh doplnený malým obrázkom hada Il Biscione, ktorý je dlhoročným klubovým symbolom. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa klubový nápis Nerazzurri.

K bielym tričkám nosia zverenci Luciana Spallettiho biele trenírky a modré štulpne. V priebehu sezóny sa už ale vzhľadom na farby súpera predstavili aj kompletne v bielom.

Inter Miláno je trojnásobným víťazom Ligy majstrov (1964, 1965, 2010) a rovnako trikrát zvíťazil aj v Pohári UEFA (1991, 1994, 1998). Čierno-modrí dokázali dvakrát získať aj Interkontinentálny pohár a raz sa tešili z víťazstva na Majstrovstvách sveta klubov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok