Tretie dresy AC Miláno 2018/2019

2018/2019 Puma Séria A
Autor: Myso

Ak sledujete tento web v posledné dni, tak viete, že nedávne články boli venované talianskemu klubu AC Miláno. Do skompletizovania predstavovania oblečenia Rossoneri nám chýba posledný diel, ktorým sú tretie dresy v čiernej farbe.

Dizajnéri nemeckej spoločnosti Puma vsadili tento rok aj na využitie vzoru označovaného ako “marl.” Na tretích dresoch milánskeho celku je vo výraznej miere zastúpený na rukávoch tričiek a trenírkach, kde je použitý v tradičnej červeno-čiernej kombinácií.

Partnerom 18-násobného talianskeho majstra je aj na tretích dresoch letecká spoločnosť Fly Emirates, ktorej biele logo nájdeme na hrudi. Na dresoch sú prítomné opäť aj symboly, o ktorých bola reč už v predchádzajúcich článkoch – zadnú stranu pod výstrihom oživuje malý červený diabol, spodnú stranu tričiek zase talianska vlajka.

AC Miláno si vďaka šiestej priečke z minulej sezóny vybojovalo účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA, kde v konkurencii španielskeho Betisu Sevilla, gréckeho Olympiakosu Pireus a luxemburského prekvapenia F91 Dudelange obsadilo o skóre až tretiu priečku a z ďalších bojov vypadlo.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok