Slečny v dresoch Atalanty Bergamo 2018/2019

2018/2019 Joma Séria A Slečny
Autor: Myso

Do pohárovej Európy sa vďaka vlaňajšiemu siedmemu miestu v Sérii A prebojovala aj Atalanta Bergamo. Klub zo 120-tisícového talianskeho mesta napokon nepostúpil do skupinovej fázy EL UEFA, no pred sezónou predstavil dresy naozaj okulahodiacim spôsobom.

O prezentáciu nového oblečenia z dielne španielskej spoločnosti Joma sa postaralo šesť talianskych modeliek, ktoré si na seba obliekli hlavné modro-čierne pruhované, náhradné biele ako aj tretie belaso-modré dresy. Prezentácie sa dočkal aj nový brankársky výstroj, ktorý je okrem zelenej verzii k dispozícií gólmanom Atalanty aj v červenom a belasom. Fotografie nových dresov ako aj video z ich prezentácie si vychutnajte nižšie 😉

Najväčším domácim úspechom Atalanty je víťazstvo v národnom pohári z roku 1963. Klub z Bergama dokázal šesťkrát zvíťaziť aj v druhej najvyššej talianskej súťaži, z ktorej naposledy postúpil v roku 2011. Modro-čierni si ale zahrali niekoľko sezón aj v pohárovej Európe, najďalej to dotiahli v roku 1991, kedy sa predstavili vo štvrťfinále Pohára UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok