Náhradné dresy Paríža Saint-Germain 2018/2019

2018/2019 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

V závere júla predstavila americká spoločnosť Nike náhradné oblečenie pre Paríž Saint-Germain. Úradujúceho francúzskeho majstra vídavame v priebehu aktuálnej sezóny na súperových ihriskách v bielych dresoch.

Náhradné dresy sú vyhotovené vo farbe “off-white,” ktorú môžeme preložiť do slovenčiny ako starobiela. Jej odtieň je tak o niečo tmavší, ako je to v prípade iných bielych dresov od amerického výrobcu Nike. Oblečenie je doplnené kontrastnými čiernymi prvkami a zlatými detailmi, ktoré symbolizujú mimoriadne úspešnú predchádzajúcu sezónu, v ktorej klub získal štyri domáce trofeje.

Dresy sú vyhotovené v dizajnovom prevedení Nike Vapor, no ich výstrih je doplnený nenápadným gombíkom. Partnerom PSG je aj pre aktuálny ročník letecká spoločnosť Fly Emirates. Na rukáve nájdeme emblém finančnej skupiny QNB a na zadnej strane tričiek pod číslami aj reklamu na katarskú telekomunikačnú spoločnosť Ooredoo. Trenírky i štulpne sú vyhotovené taktiež v starobielej farbe.

Parížsky klub získal doteraz na európskej scéne len jedinú trofej. V roku 1996 sa tešil z triumfu v dnes už neexistujúcom Pohári víťazov pohárov. Medzi klubové úspechy možno zaradiť aj víťazstvo v Intertoto Cupe 2001, vďaka ktorému si vtedy PSG vybojoval účasť v 1. kole Pohára UEFA. Francúzsky klub čaká na výraznejší úspech v Lige majstrov, kde minulý ročník stroskotal v šestnásťfinále na neskoršom víťazovi Reale Madrid.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok