Dresy Paríža Saint-Germain pre európske poháre 2018/2019

2018/2019 Air Jordan Liga majstrov
Autor: Myso

V priebehu septembra predstavila americká spoločnosť Nike nové oblečenie PSG určené pre zápasy v európskych pohárových súťažiach. Úradujúci francúzsky majster dostal k dispozícií nové čierne a biele dresy, na ktorých svieti emblém dcérskej spoločnosti Air Jordan.

Produkty vydávané pod touto značkou boli doteraz známe najmä na basketbalovom trhu, keďže nesú meno legendárneho hráča tejto hry Michaela Jordana. Takisto je v prípade svetových veľkoklubov nezvyčajné, aby nosili v európskych zápasoch oblečenie inej značky, ako v domácej súťaži, aj keď v tomto prípade sa v podstate jedná o toho istého výrobcu.

Domáce dresy sú netradične čierne, doplnené bielymi detailmi. Dizajnéri opäť nezabudli ani na tradičný vertikálny pruh, ktorý je umiestnený na prednej strane tričiek. Vzadu pod výstrihom nájdeme aj červené prvky, v tejto farbe je vyhotovený aj nápis Paris umiestnený na vnútornej strane výstrihu. Čierne dresy majú parížski futbalisti skombinované s čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

Náhradné dresy sú podobne ako vo francúzskej súťaži biele. Jedná sa o totožný dizajn ako v prípade hlavných čiernych dresov, akurát v opačnom farebnom prevedení. Partnerom klubu z metropoly Francúzska je aj pre zápasy v európskych súťažiach letecká spoločnosť Fly Emirates. Biele tričká majú futbalisti PSG skombinované s bielymi trenírkami a bielymi štulpňami.

Podobné oblečenie ako hráči dostali k dispozícií aj brankári. Tí chytajú v červených dresoch, ktoré sú skombinované s čiernou. Alternatívou sú svetlozelené dresy v rovnakom dizajne.

Paríž sa ako francúzsky majster kvalifikoval priamo do základnej skupiny Ligy majstrov, ktorú dokázal vyhrať s dvojbodovým náskokom pred anglickým Liverpoolom. V šestnásťfinále však PSG nestačil na ďalšieho anglického zástupcu. Napriek víťazstvu 2:0 na štadióne Old Trafford francúzsky majster doma prehral 1:3 a do ďalšieho kola tak postúpil Manchester United.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok