Hlavné dresy AS Monako 2018/2019

2018/2019 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

V priebehu júla 2018 predstavila americká spoločnosť Nike nové hlavné dresy AS Monaco. Úradujúci francúzsky vicemajster sa počas sezóny predstavuje v tradičnej bielo-červenej kombinácii.

Aj monacké oblečenie je vyhotovené v dizajnovom prevedení Nike Vapor. Tradičný diagonálny vzor je tento ročník doplnený na červenej časti tenkými bordovými prúžkami, ktoré vytvárajú efekt tieňovaných pruhov.

Zaujímavosťou nových monackých dresov je zadná strana, ktorá je k dispozícií aj s tradičným červeno-bielym diagonálnym vzorom, no aj v čisto bielom prevedení.

Partnerom klubu zostáva aj v aktuálnej sezóne finančná spoločnosť FEDCOM. Bielo-červené dresy sú doplnené bielymi trenírkami a bielymi štulpňami.

Brankári Monaka sa predstavujú v oblečení Nike Gardien, najčastejšie chytajú v jeho žltej verzii doplnenej zelenými detailmi.

AS Monako je osemnásobným francúzskym majstrom a sedemkrát dokázalo skončiť na striebornej priečke. Les Monégasques získali aj päť triumfov v domácej pohárovej súťaži a jedenkrát zvíťazili aj vo Francúzskom ligovom pohári.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok