Dresy Olympique Marseille 2018/2019

2018/2019 Ligue 1 Puma
Autor: Myso

Na štvrtej priečke v predchádzajúcom ročníku Ligue 1 skončil Olympique Marseille. Deväťnásobného majstra krajiny začala od aktuálnej sezóny obliekať nemecká spoločnosť Puma, ktorá nahradila ďalšiu nemeckú značku Adidas.

Hlavné dresy desaťnásobného víťaza Francúzskeho pohára sú tradične biele. Rukávom dominuje belasá farba, ktorú nájdeme aj na prúžku v okolí výstrihu. Emblémy spoločnosti Puma sú v zlatej farbe.

Partnerom marseillského klubu je telekomunikačný operátor Orange. Les Olympiens majú biele tričká skombinované s bielymi trenírkami a netradične s belasými štulpňami. K dispozícií však majú aj biele.

Náhradné dresy sú v čiernej farbe a ich dizajn je podobný s náhradnými dresmi londýnskeho Arsenalu. V okolí výstrihu opäť nájdeme belasý prúžok, na rukávoch sú výrazné horizontálne pruhy vyplnené belaso-čiernym vzorom označovaným výrazom “marl.”

Hruď tričiek je pokrytá drobnými belasými bodkami, ktoré sú tvarované do trojice cik-cakovitých pruhov. Čierne tričká sú doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami s belasým prúžkom.

Treťou voľbou zverencov francúzskeho trénera Rudiho Garciu sú belasé dresy, kombinované s tmavomodrou. Spodná strana tričiek je vyplnená melanžovým vzorom, ktorý je použitý aj na belasých trenírkach.

Belasé oblečenie majú futbalisti klubu, v ktorom pôsobí aj bývalý slovenský reprezentant Tomáš Hubočan, doplnené najčastejšie tmavomodrými štulpňami s belasým pruhom a belasým emblémom spoločnosti Puma.

Brankári Les Olympiens dostali k dispozícií červené dresy. Gólom však zabraňujú aj vo vyššie predstavených čiernych a belasých dresoch.

Marseille sa v tomto ročníku predstavil v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA, v ktorej však získal v konkurencii Frankfurtu, Lazia a cyperského Apollonu Limassol len jediný bod a obsadil poslednú štvrtú priečku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok