Dresy Stade Rennais 2018/2019

2018/2019 Ligue 1 Puma
Autor: Myso

Dnes si môžete prečítať o oblečení víťaza tohtoročného Francúzskeho pohára. Stade de Rennais získal pred pár dňami svoj tretí triumf v domácej pohárovej súťaži v oblečení z dielne nemeckého dodávateľa Puma.

Hlavné dresy piateho tímu predchádzajúceho ročníka Ligue 1 sú červené. Na rukávoch nájdeme dvojicu čiernych pruhov, čierna farba má zastúpenie aj v okolí výstrihu. Prednú stranu tričiek vypĺňajú v dolnej časti tmavočervené horizontálne pruhy.

Hlavným partnerom dvojnásobného víťaza druhej najvyššej francúzskej súťaže je obchodná spoločnosť Samsic, ktorej biele logo je umiestnené na hrudi. Červené tričká majú futbalisti z mesta Rennes skombinované s čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

Náhradné dresy sú biele, no nájdeme na nich aj tradičné klubové farby – červenú a čiernu. Tie sa nachádzajú v okolí okrúhleho výstrihu a taktiež na zakončeniach rukávov. Spodnú stranu tričiek vypĺňa textúra prevzatá z mestskej vlajky.

Futbalisti Les Rouges et Noirs majú na svojich dresoch viacero reklamných partnerov. Nad emblémom spoločnosti Puma nájdeme sieť pizzérií Del Arte, nad klubovým znakom je to zase developerská spoločnosť Groupe Launay. Biele tričká dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne s červeno-čiernym prúžkom.

Klub Stade Rennais sa tento ročník predstavil aj v EL UEFA, kde dokázal v konkurencii Dynama Kyjev, Astany a Jablonca postúpiť z druhého miesta so ziskom 8 bodov. Francúzsky zástupca následne vyradil španielsky Betis Sevilla, no v šestnásťfinále už tesne nestačil na londýnsky Arsenal.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok