Dresy Feyenoordu Rotterdam 2018/2019

2018/2019 Adidas Eredivisie
Autor: Myso

Predstavovanie dresov holandských klubov dnes zakončíme Feyenoordom Rotterdam. Štvrtý celok predchádzajúcej sezóny a víťaz domáceho pohára z roku 2018 hráva v aktuálnom ročníku v dresoch od nemeckej spoločnosti Adidas.

Hlavné dresy boli predstavené ešte v júni minulého roka a sú opäť v tradičnom červeno-bielom zošívanom prevedení. Tri prúžky charakteristické pre spoločnosť Adidas sú v čiernej farbe, rovnako ako aj výstrih, ktorý svojim retro tvarom pripomína klubové oblečenie z 80. a 90. rokov.

Na zadnej strane tričiek sa v okolí čierneho výstrihu nachádza malá zeleno-biela vlajka mesta Rotterdam. Zverenci bývalého holandského reprezentanta a hráča Barcelony, či Arsenalu Giovanniho van Bronckhorsta majú červeno-biele tričká doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

Náhradné dresy rotterdamského klubu sú modré a vychádzajú z katalógového modelu Adidas Condivo 18. Oblečenie bolo ale špeciálne upravené pre potreby Feyenoordu, čo symbolizuje rôzna farba troch tradičných pruhov. Tie sú na pravej strane tričiek červené, zatiaľ čo na ľavej pre zmenu biele.

Partnerom 15-násobného holandského majstra je energetická spoločnosť Qurrent, ktorej logo sa nachádza na hrudi. Modré tričká sú doplnené modrými trenírkami, na ktorých sú opäť rôznofarebné prúžky a modrými štulpňami, ktoré sú doplnené bielymi emblémami spoločnosti Adidas.

Brankári Feyenoordu majú k dispozícií oranžovú verziu dresov Adi Pro 18.

Feyenoord sa vďaka víťazstvu v domácom pohári kvalifikoval do 3. predkola Európskej Ligy UEFA. V ňom však narazil na náš AS Trenčín, ktorý ho vo svojom prechodnom domácom prostredí v Žiline deklasoval 4:0 a po remíze 1:1 v odvete tak popredný holandský klub ukončil púť pohárovou Európou nečakane už v auguste.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok