Dresy Benficy Lisabon 2018/2019

2018/2019 Adidas Portugalská liga
Autor: Myso

Na vicemajstrovskej priečke skončila v portugalskej súťaži v minulom ročníku Benfica Lisabon. Rekordný 36-násobný majster krajiny sa v aktuálnom ročníku predstavuje v oblečení z dielne spoločnosti Adidas.

Hlavné dresy lisabonského klubu sú tradične červené. Okrúhly výstrih dopĺňa v prednej časti červený gombík pod ktorým nájdeme biele logo spoločnosti Adidas a klubový znak doplnený trojicou hviezdičiek.

Na hrudi majú futbalisti Benficy umiestnené biele logo partnera Fly Emirates, zadnú stranu vypĺňa potom emblém pivnej spoločnosti Sagres. Výstroj kompletizujú biele trenírky a červené štulpne.

Náhradné dresy 26-násobného víťaza Portugalského pohára sú biele. Okrúhly čierny výstrih je doplnený jemným prúžkom v červenej farbe, tradičné tri pruhy charakteristické pre spoločnosť Adidas sú umiestnené na pleciach.

S farebným prevedením náhradných dresov je zladený aj klubový znak, ktorý je čierno-biely. Biele tričká sú doplnené čiernymi trenírkami s tromi bielymi prúžkami po bokoch a bielymi štulpňami.

Gólmani dvojnásobného víťaza Pohára európskych majstrov chytajú v brankárskom modeli Adi Pro 18, počas sezóny sme ich mali možnosť vidieť v jeho čiernej, šedej i belasej verzii.

Benfica si v aktuálnej sezóne zahrala aj skupinovú fázu Ligy majstrov, kde skončila v konkurencii Bayernu Mníchov, Ajaxu Amsterdam a AEK Atény na treťom mieste a kvalifikovala sa tak do Európskej ligy UEFA. V nej lisabonskí futbalisti prešli cez turecký Galatasaray i chorvátske Dinamo Záhreb, no vo štvrťfinále ich zastavil nemecký Frankfurt.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok