Dresy Glasgow Rangers 2018/2019

2018/2019 Hummel Škótska Premier League
Autor: Myso

Po dresoch glasgowského Celticu si dnes predstavíme oblečenie jeho najväčšieho konkurenta. Rangers sa predstavovali v nedávno skončenej sezóne 2018/19 v dresoch od spoločnosti Hummel.

Tričká tretieho tímu zo sezóny 2017/18 sú v tradičnej kráľovskej modrej farbe. Po bokoch ich dopĺňa štvorica emblémov v tvare písmena V, ktorá patrí neodmysliteľne k dánskemu dodávateľovi. V okolí výstrihu nájdeme tenký červený prúžok.

Modré tričká 54-násobného škótskeho šampióna sú doplnené bielymi trenírkami a čiernymi štulpňami. Po bokoch trenírok nájdeme modré emblémy spoločnosti Hummel, štulpne majú na vrchu výrazný červený pruh doplnený v prednej časti červenými véčkami.

Náhradné dresy sú biele a dominuje im dvojica diagonálnych pruhov v tradičných klubových farbách – modrej a červenej. Uprostred sú pruhy prerušené kvôli umiestneniu loga partnera klubu, ktorým je britské online kasíno 32 Red. Emblémy dánskeho výrobcu sú modré a nájdeme ich tentokrát na pleciach.

Biele tričká majú futbalisti 33-násobného držiteľa Škótskeho pohára doplnené modrými trenírkami s bielymi detailmi a bielymi štulpňami s tenkým červeným prúžkom. V sezóne sa ale predstavili aj kompletne v bielom oblečení.

Treťou voľbou zverencov bývalého známeho anglického reprezentanta a dlhoročného hráča Liverpoolu Stevena Gerrarda boli oranžové dresy, kombinované s modrou. Oranžové tričká a štulpne mali futbalisti Rangers doplnené modrými, prípadne oranžovými trenírkami.

Brankári dostali k dispozícií čierne a oranžové dresy, počas ročníka si ale zachytali aj v žltom.

Rangers si v sezóne zahrali aj v Európskej lige UEFA, kde sa cez predkolá dokázali dostať až do skupinovej fázy. V nej však v konkurencii Villarrealu, Rapidu Viedeň a Spartaku Moskva obsadili s 1 víťazstvom a 3 remízami až tretie miesto a do jarných bojov nepostúpili.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok