Dresy Young Boys Bern 2018/2019

2018/2019 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Posledným z 32 účastníkov skupinovej fázy Ligy majstrov, o ktorého dresoch ešte nebola na tomto webe zmienka, je Young Boys Bern. Už trinásťnásobný švajčiarsky majster sa v predchádzajúcej sezóne predstavoval v dresoch z dielne americkej spoločnosti Nike.

Hlavné dresy švajčiarskeho zástupcu sú tradične žlté. Jednoduchý dizajn je na prednej strane oživený dvojicou čiernych vertikálnych pruhov. Tie sú prerušené na hrudi, ktorú vypĺňa oranžové logo partnera OBI a takisto aj v spodnej časti, kde je rok založenia klubu – 1898.

K žltým tričkám majú futbalisti šesťnásobného víťaza Švajčiarskeho pohára k dispozícii čierne alebo žlté trenírky a žlté štulpne s čiernym logom amerického dodávateľa.

V rovnakom dizajne sú vyhotovené aj náhradné dresy. Pre ne ale bola použitá šedo-čierna kombinácia. Vo švajčiarskej súťaži majú ešte futbalisti Bernu na chrbte emblém obchodu so športovými potrebami Sportxx Migros a na rukávoch robia reklamu poisťovacej spoločnosti Visana.

Na spodnej strane tričiek sa nachádza ešte malý čierny nápis Forever (Navždy), v ktorom je písmeno O nahradené okrúhlym klubovým znakom. Šedé tričká mali futbalisti Young Boys doplnené šedými trenírkami a šedými štulpňami.

Brankári si zachytali v čiernom hráčskom drese Nike Park, oranžovom brankárskom Nike Park II Goalie a takisto aj v belasom oblečení.

Young Boys dokázal v skupinovej fáze získať 4 body, keď na domácom trávniku zdolal Juventus 2:1 a remizoval so španielskou Valenciou 1:1. Švajčiarsky zástupca tak obsadil v skupine H posledné miesto.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok