Náhradné dresy FC Liverpool 2019/2020

2019/2020 New Balance Premier League
Autor: Myso

Ešte začiatkom júna boli predstavené náhradné dresy FC Liverpool. Pri pohľade na biele oblečenie skombinované s tmavomodrou a červenou viacerým napadlo, že pravdepodobne takto nejako by vyzerali dresy anglickej reprezentácie, keby ju neobliekala spoločnosť Nike, ale práve ďalší americký výrobca New Balance.

Pri dresoch The Reds už býva zvykom, že symbolizujú slávnu minulosť tohto 18-násobného anglického majstra. Nové biele oblečenie je odkazom na rok 1977, kedy Liverpool triumfoval v Pohári európskych majstrov pod vedením slávneho klubového manažéra Boba Paisleyho, ktorý by v januári tohto roku oslávil okrúhle sté narodeniny.

Biele tričká majú modro-červené zakončenia rukávov, na ktorých je využitý cik-cakovitý vzor známy z písmena N na logu amerického dodávateľa. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa červený podpis spomínaného manažéra Paisleyho. Náhradné oblečenie kompletizujú tmavomodré trenírky a prevažne biele štulpne.

Ako už bolo spomenuté v článku o červených dresoch Liverpoolu, zverenci Jürgena Kloppa obsadili v predchádzajúcej sezóne vicemajstrovskú pozíciu a zatiaľ tak nenaplnili svoj veľký sen o 19. ligovom titule. Nateraz posledný majstrovský zápis prišiel v sezóne 1989/90, kedy The Reds vyhrali súťaž o 9 bodov pred Aston Villou.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok