Náhradné dresy Chelsea 2019/2020

2019/2020 Nike Premier League
Autor: Myso

Po májovom predstavení hlavných dresov londýnskej Chelsea sme sa v priebehu júla dočkali aj odhalenia náhradných. Zverenci Franka Lamparda sa budú na súperových ihriskách predstavovať v bielom oblečení.

Inšpiráciou pre nové náhradné dresy sa stala Mod kultúra zo šesťdesiatych rokov 20. storočia. Z tohto obdobia je najviditeľnejším prvkom najmä golierik doplnený dvojicou prúžkov a taktiež bielymi gombíkmi. Rovnaký vzor s modrým a červeným prúžkom je zachovaný aj na zakončeniach rukávov.

Aj na bielych dresoch nájdeme emblémy partnerov Yokohama Tyres a Hyundai. Náhradné oblečenie je vyhotovené kontrastne k hlavnému – biele tričká a trenírky dopĺňajú modré šulpne, ale všetky časti výstroja je možné ľubovoľne kombinovať. Brankári majú okrem oranžových dresov k dispozícii aj zelené.

Ako bolo spomenuté už v článku k hlavným dresom The Blues, Chelsea obsadila v minulej sezóne bronzovú priečku a nepridala tak zatiaľ siedmy titul v anglickej ligovej súťaži. Londýnsky klub je aj 8-násobným víťazom FA Cupu a päťkrát triumfoval v Anglickom ligovom pohári.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok