Dresy Realu Madrid 2019/2020

2019/2020 Adidas Primera Division
Autor: Myso

V predstavovaní dresov z najvyššej španielskej súťaže dnes pokračujeme Realom Madrid. Tretí celok La Ligy z ročníka 2018/19 oblieka už 22. sezónu v rade nemecká spoločnosť Adidas.

Real predstavil svoje hlavné dresy začiatkom júna minulého roka. Doplnkom k neodmysliteľnej bielej farbe je tentokrát zlatá, ktorú nájdeme na tradičných troch prúžkoch, v okolí okrúhleho výstrihu i na zakončeniach rukávov.

Partnerom madridského klubu je aj naďalej letecká spoločnosť Fly Emirates. Biele tričká dopĺňajú biele trenírky so zlatými prúžkami a biele štulpne so zlatými nápismi RMCF.

Presne pred rokom boli predstavené aj náhradné dresy. Tie sú tmavomodré a ich povrch pokrýva textúra zvukovej vlny, ktorá bola nahraná na legendárnom štadióne Santiago Bernabéu.

Tričká sú doplnené na pleciach nenápadnými čiernymi prúžkami. Emblémy výrobcu, logo partnera i klubový znak sú v zlatej farbe. Výstroj kompletizujú tmavomodré trenírky a štulpne.

V závere júla 2019 sme sa dočkali aj predstavenia tretích dresov. Tie sú podľa slov výrobcu v inovatívnom svetlozelenom prevedení s nádychom retroštýlu, ktorý má vzdávať hold oblečeniu Realu z predchádzajúcich sezón.

Svetlozelené dresy majú véčkový výstrih vyplnený modro-bielo-modrým pruhom. V podobnom štýle je vyhotovené aj zakončenie rukávov. Rovnakú farbu ako tričká majú aj trenírky a štulpne.

Brankári 33-násobného španielskeho šampióna chytajú v žltej a šedej verzii modelu AdiPro19.

Pre zaujímavosť ešte spomeňme, že Real predstavil tento ročník aj štvrté dresy, ktoré vznikli v spolupráci so spoločnosťou EA Sports a objavili sa v známej počítačovej hre FIFA 20. Nezostalo však len pri ich digitálnom spracovaní a fanúšikovia si môžu kúpiť aj ich reálne existujúcu fyzickú kópiu.

V týchto dresoch však madridský klub nenastúpil v žiadnom oficiálnom stretnutí a čierne tričká pokryté zlatými konfetami sú tak len zaujímavým spestrením pre fanúšikov Los Blancos alebo zberateľov dresov.

Na madridský celok čaká náročný záver reštartovanej sezóny La Ligy, v ktorom súperí o majstrovský titul so svojim večným rivalom z Barcelony. Zverenci francúzskeho trénera Zinedina Zidana sú ešte v hre aj v Lige majstrov, kde ich čaká odveta osemfinále proti Manchestru City.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok