Dresy Juventusu Turín 2010/2011

2010/2011 Nike Séria A
Autor: Myso

Dnes predstavil svoje nové dresy pre nadchádzajúcu sezónu jeden z najznámejších talianskych klubov Juventus Turín. Okrem hlavných dresov boli predstavené aj náhradné a brankárske.

Podobne ako ostatné dresy Nike vyrobené tento rok, aj tie pre Juve vznikli z použitých plastových fliaš. Výrobca sa podľa vlastných slov snaží každý rok priniesť inovatívny dizajn. V nadchádzajúcej sezóne to v prípade tradičných pruhovaných dresov pre Juventus predstavujú „zubaté” pruhy, ktoré majú podľa vyjadrení Nike zdôrazniť rozdiel medzi bielou a čiernou farbou. Novým sponzorom na dresoch bude v budúcej sezóne stávková spoločnosť BetClic.

Zaujímavý dizajn bol zvolený pre náhradné biele dresy. Opäť sa stretávame so „zubatými” pruhmi, ktoré sú ale tentokrát len dva, v zelenej a červenej farbe a tvoria tak taliansku trikolóru. Zaujímavosťou je, že na dresoch sa nenachádza logo stávkovej spoločnosti BetClic.

Spolu s hráčskymi dresmi bol predstavený aj brankársky. Rakúsky gólman Alex Manninger mal na sebe oblečené biele tričko so „zubatými” pruhmi v talianskych národných farbách na rukávoch.

Juventus je 27-násobným víťazom talianskej Serie A a 9-krát dokázal triumfovať aj v talianskom pohári. Dvojnásobný držiteľ triumfu z Ligy Majstrov (1985, 1996) zaznamenal ďalšie úspechy aj v Pohári Víťazov Pohárov (1984) a Pohári UEFA (1977, 1990, 1993). Siedmy tím uplynulého ročníka talianskej ligy obliekali v minulosti domáce spoločnosti Kappa a Lotto.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok