Náhradné dresy Sparty Praha 2010/2011

2010/2011 Gambrinus Liga Nike
Autor: Myso

Piatková predsezónna tlačová konferencia pražskej Sparty ponúkla okrem iného aj prezentáciu nových náhradných dresov. Tie budú podobne ako v minulej sezóne v žltých farbách. Informácie o nových dresoch priniesla oficiálna stránka pražského klubu.

Dodávateľom výstroja zostáva naďalej americká spoločnosť Nike. Najväčšou zmenou oproti minulému ročníku sú čierne rukávy na tričkách. Podobne ako ostatné dresy Nike, aj tie sparťanské boli vyrobené z ôsmich použitých plastových fliaš. Okrem znaku Sparty, ktorý je umiestnený vľavo pod žltým okrúhlym výstrihom, majú dresy aj ďalšie zaujímavé detaily. Na rovnakom mieste ako je umiestnený znak je z vnútornej strany vyšitý nápis „My jsme Sparta”, ktorý tak hráči budú mať priamo pri srdci. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza ďalší nápis „AC Sparta Praha” vyšitý čiernou farbou. Klubový znak sa nachádza aj v spodnej časti čiernych čísiel. Sponzorom na dresoch bude aj v nasledujúcej sezóne stávková spoločnosť Fortuna. Žlto-čierne tričká dopĺňajú žlté trenírky a štulpne s čiernymi pruhmi.

Žlté dresy mali úspešnú premiéru v predkole Ligy Majstrov, v ktorom Sparta dokázala zvíťaziť na ihrisku Metalurgu Liepaja 3:0. Nové tímové oblečenie pochválil aj dvojgólový strelec Bony Wilfired: „Dresy naozaj perfektne sedia a zdá sa, že nám nosia aj šťastie.”

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok